21 iunie 2024
ActualitateAlegerile s-au încheiat, încep problemele. Reprezentanții secțiilor de votare așteaptă ore în...

Alegerile s-au încheiat, încep problemele. Reprezentanții secțiilor de votare așteaptă ore în șir să predea voturile

Astăzi, la Biroul Electoral Bacău, procesul de predare a buletinelor de vot a întâmpinat dificultăți semnificative, generând nemulțumiri printre alegători și membrii comisiilor de votare.

O cititoare a ziarului “Deșteptarea” a declarat pe Facebook că organizarea scrutinului a fost deficientă, acuzând întârzieri majore și lipsa de răspuns din partea Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS). “28 de ore și încă nu s-a terminat treaba în secțiile de votare! La STS, când ceri ajutor, nu răspunde nimeni, deși ar trebui să fie în permanență cineva,” a scris aceasta.De asemenea, cititoarea a semnalat că programările pentru predarea buletinelor de vot nu au fost respectate, iar multe dintre instrucțiunile inițiale nu au fost urmate. “La Prefectura Bacău se stă la coadă să predai buletinele de vot 4-5 ore. Vi se pare normal? Acele bonuri de ordine nu se iau în considerare, așadar, de ce se mai dau dacă nu se respectă?”

În plus, există acuzații că angajații prefecturii ar fi ieșit să fotografieze persoanele care stăteau la coadă pentru a preda buletinele de vot, pentru ca mai apoi să se retragă în birouri.

Aceste probleme au generat frustrare și indignare, ridicând întrebări despre eficiența și competența organizării acestui scrutin.spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img