Lucrătorii Postului de Poliție Palanca, la data de 23.09.2015, ora 23:50, au fost sesizaţi telefonic, despre faptul că pe DC 137 Cădăreşti, com. Palanca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Moineşti, care în urma cercetărilor a constatat următoarele: că un bărbat de 40 de ani, din com. Lunca de Jos, jud. Harghita, conducând ansamblul de vehicule format din autoutilitara şi remorcă, pe DC 137 Cădăreşti, din direcţia Palanca-Cădărăşti, a surprins şi accidentat un bărbat de 67 de ani, din com. Palanca, sat. Cădăreşti, jud. Bacău, care în timp ce se deplasa pedestru în aceeaşi direcţie, s-a dezechilibrat şi a căzut pe sol, cu piciorul stâng sub roata dreapta spate a remorcii.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, pentru îngrijiri medicale.

Atât conducătorul auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto şi de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul victimei, ulterior fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi ped. de art. 196 C. pen., urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propuneri procedurale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ