13 aprilie 2024
ActualitateAccident rutier în comuna Răcăciuni: Tânăr de 35 de ani rănit în...

Accident rutier în comuna Răcăciuni: Tânăr de 35 de ani rănit în urma răsturnării unei mașini

Un accident rutier șocant a avut loc în afara localității Faraoani, unde un tânăr în vârstă de 35 de ani, domiciliat în comuna Răcăciuni, a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea. Incidentul s-a soldat cu răsturnarea mașinii în afara părții carosabile.

Evenimentul a avut loc astăzi, iar conducătorul auto a suferit răni în urma impactului. Echipajele medicale au intervenit rapid la fața locului și l-au transportat pe tânărul accidentat la spitalul din zonă pentru a primi îngrijiri medicale.

Conform IPJ, conducătorul auto a fost supus unui test cu aparatul etilometru, iar rezultatul a indicat absența alcoolului în sângele acestuia.Cercetările privind circumstanțele exacte ale accidentului sunt în desfășurare, iar autoritățile au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Autoritățile vor continua ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele care au condus la acest accident și pentru a lua măsurile necesare în vederea prevenirii unor situații similare în viitor.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri