Astazi, la ora 03.50, Poliția Municipiului Onești a fost sesizată despre faptul că pe raza loc. Oituz, pe DN 11 la km 115+500 m s-a produs un eveniment rutier în următoarele împrejurări: un tânăr de 22 ani, din com Oituz, jud. Bacău, în timp ce conducea autoturismul din direcţia Braşov – Oneşti, ajuns în punctul susmenţionat pe fondul consumului de băuturi alcoolice la ieşirea din curbă spre stânga a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune lateral stânga cu o autoutilitară care tracta o remorca apicolă care circula regulamentar din contrasens.

În urma coliziunii a rezultat avarierea celor două autovehicule, iar la testarea etilotest a conducătorului autoturismului, a rezultat o concentraţie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal conform art. 336, alin. 1 CP. şi i s-a reţinut permisul de conducere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ