La data de 01 septembrie a.c., în jurul orei 14:30, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier cu victim pe DJ 119 B, din comuna Hemeiuş.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că un tânăr de 28 de ani, din judeţul Neamţ, care conducea un autoturism pe direcţia Hemeiuş-Mărgineni, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre stânga, moment în care un alt autovehicul, condus din sens invers de un bărbat de 50 de ani, pentru a evita coliziunea dintre vehicule a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un stâlp din ciment, din faţa unui imobil.

Bărbatul de 50 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău, pentru îngrijiri medicale şi a rămas internat la Secţia Chirurgie Plastică.

PUBLICITATE

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

In cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ