Ieri, la orele 12.55, pe DJ 241, pe raza loc. Burdusaci, com. Răchitoasa, jud. Bacău s-a produs un accident de circulaţie în următoarele împrejurări: în timp ce un bărbat de 77 ani, conducea o caruta trasa de un cal, pe raza localităţii Burdusaci, com. Răchitoasa, din direcţia Podu – Turcului către Răchitoasa, calul s-a speriat şi a început să galopeze necontrolat, a pătruns pe contrasens, iar în dreptul imobilului cu nr. 88, roata dreaptă a atelajului a trecut printr-o groapă din asfalt, moment în care conducătorul atelajului și soția acestuia în vîrstă de 69 ani, pasageră în căruţă, s-au dezechilibrat şi au căzut pe partea carosabilă, ambii suferind vătămări corporale.

Cei doi au fost transportați la Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar conducătorul atelajului, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ