Ieri, in jurul orei 17:00, pe D.N. 11, la km. 170+25 m, in afara localitatii Magura, jud. Bacau, o femeie de 39 de ani, din mun. Brasov, în timp ce conducea autoturismul, pe directia Onesti-Bacau, pe fondul vitezei neadaptate la conditiile de drum (succesiune de curbe), a pierdut controlul asupra directiei de mers, a parasit partea carosabila, izbindu-se frontal intr-un capat de podet.

În urma evenimentului a rezultat vatamarea corporala a conducătoarei auto și a unui minor de 4 ani, pasager in autoturism, ambii fiind transportați la Spitalul Județean de Urgențe Bacău pentru ingrijiri medicale, unde au rămas internați.

În cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa fapta prev si ped de art. 196 Cod Penal.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. in timp ce alte popoarte descopera alte galaxii….cati ani oare o sa mai treaca sa le pice fisa autoritatilor romane ..ca in dreptul acelor podete de beton trebuiesc montati parapeti metalici???.. sa poata respinge masinile care au intentia de a se izbi de pod..ca in toata lumea asta ..

LĂSAȚI UN MESAJ