Primăria Municipiului Bacău, prin Direcţia Salubrizare, Agrement, Parcuri, va executa, începând cu data de 16 august 2015, un nou tratament avio contra căpuşelor şi ţânţarilor. Zborurile se vor desfășura în intervalul orar 05.00 – 10.30, timp de cinci zile.

In cazul în care condiţile meteorologice vor fi nefavorabile, intervalul pentru efectuarea tratamentelor avio se va prelungi.

Acesta este cel de-al doilea tratament avio contra țânțarilor și căpușelor, precedentul fiind executat la începutul lunii iulie.

PUBLICITATE

Pulverizarea aeriană se va efectua în special în zonele cu vegetaţie abundentă: Insula de Agrement, Parcul Cancicov, Parcul Gherăieşti, Lunca Bistriței etc.

Substanțele folosite sunt omologate și nu au efect dăunător asupra oamenilor și animalelor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. unde dracu sunt asa zisele efecte? ca in afara de poluare fonica nu am vazut nimic concret, tantarii si mustele erau bine mersi. o noua pacaleala marca stavarake?

  2. Cred ca era mai bine sa se faca iarna :))) ca oricum nu are nici un efect, se da apa de ploaie :))))

    A devenit Bacaul o mizerie de oras, toate fabricile s-au inchis, salariile cele mai mici din tara, strazile cele mai proaste din tara, un jeg de parc, o gara unde pasajele subterane de trecere sunt neiluminate si la care se pune viata in pericol de fiecare data sunt se trece de pe un peron pe altul, un amarat de aeroport, locuri de parcare lipsa si toata lumea parcheaza peste tot, o groaza de biciclisti care se plimba pe strada si incurca toata circulatia.
    Dar ce e mai important este ca Bacaul se cultiva la noul festival de teatru si arta avand unul dintre cele mai josnice si darapanate cladiri de teatru si anume teatrul Bacovia, Rusine ca faci un asemenea festival international cu un asemenea teatru.
    Bacaul este praf….

  3. bine zis domnu rusu! cu o mica precizare: sunt si eu unul din amarastenii din orasul asta care merge pe bicicleta,nu-mi permit masina.asa este,in orasul asta fiecare face ce vrea!vinovat de toate acestea e insusi marele stabarake!

LĂSAȚI UN MESAJ