La data de 2 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Bacău, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui tânăr de 24 de ani, din comuna Filipeni, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în noaptea de 10/11 mai a.c., tânărul în cauză, prin demontare, ar fi sustras cele patru roţi ale unui autoturism, ce fusese parcat pe strada Calea Bârladului, din municipiul Bacău, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1200 de lei.

Bunurile sustrase au fost recuperate si predate persoanei vatamate.

PUBLICITATE

Faţă de tânărul de 24 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca acesta sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ