La data de 28 iunie a.c. polițiștii au efectuat percheziții la locuința unui bărbat din comuna Mărgineni și la o stână din aceeași comună, în vederea soluținării unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că la data de 17 iunie a.c., în intervalul orar 17.30-22.30, un minor de 13 ani ar fi pătruns prin efracție în locuința unei familii din comuna Mărgineni, profitând de absența proprietarilor și ar fi sustras o tabletă și 7 telefoane mobile, bunuri în valoare totală de 700 de lei.

După comiterea faptei minorul ar fi transportat bunurile la locuința unui unchi și la stâna acestuia.
În urma perchezițiilor efectuate au fost recuperate 6 din cele 7 telefonae mobile sustrase și tableta, care au fost restituite persoanei vătămate.

PUBLICITATE

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat..


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ