O femeie de 36 ani din orașul Dărmănești, la data de 27.07.2015, orele 01,24, a sesizat poliția din localitate, despre faptul că în noaptea de 26/27.07.2015, fiul său i-a sustras autoturismul.

Echipa deplasată la fața locului a stability că partea vătămată, conform declarației sale verbale, în data de 26.07.2015 în jurul orelor 22.30, a plecat în vizită la nişte prieteni, iar când s-a întors la domiciliu în jurul orelor 01.20, a constatat lipsa autoturismului, ce se afla parcat în curtea locuinţei socrului său, indicând ca autor pe fiul său.

În urma verificărilor efectuate pe raza oraşului, a fost identificat suspectul, fiul reclamantei, de 19 ani, din or. Dărmăneşti, care se afla în barul unei societăți comerciale, autoturismul fiind parcat în curtea barului.

PUBLICITATE

Fiind audiat suspectul , a declarat faptul că a găsit cheile autoturismului în casă, a scos autoturismul din curte, după care l-a condus pe raza cartierului Plopu, pe str. Calea Trotuşului(DN12A), până în curtea barului.

Fiind verificat în bazele de date s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări faţă acesta sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt , faptă prev şi ped. de art.228,229-230 şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere faptă prev. şi ped. de art. 335 alin 1din C.pen. urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propuneri procedurale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ