Ieri, lucrătorii Postului de Poliţie Răchitoasa au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 46 ani şi-a incendiat locuinţa din sat Dumbrava, com. Răchitoasa, jud. Bacău.

Cu ocazia deplasării la faţa locului s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, respectiv a fost indentificată casa, ce ardea in totalitate.

Au intervenit pompierii din cadrul Plutonului de Jandarmi Podu Turcului care au stins incendiul, locuinţa fiind distrusă în proporţii de 90%.

La faţa locului a fost identificat şi bărbatul de 46 ani, care a relatat faptul că în dimineaţa zilei de 28.07.2015, când s-a întors la domiciliu, a constatat faptul că, concubina sa a plecat de la domiciliu cu tot cu copii, iar din acest motiv a adunat toate lucrurile în centrul camerei unde locuiau efectiv, le-a dat foc, acesta extinzându-se la toată casa.

Întrucât bărbatul avea un comportament atipic, s-a luat măsura conducerii acestuia la Spitalul Judeţean Bacău-Secţia Psihiatrie în vederea internării acestuia.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, faptă prev. şi ped. de art. 253 alin. 4 Cod Penal urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Podu Turcului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ