Poliţiştii au fost sesizaţi, la data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, dspre faptul că în comuna Dealu Morii, în afara părţii carosabile, se află răsturnat un autoturism.

La faţa locului poliţiştii au identificat autovehiculul în cauză, stabilind că acesta a fost condus pe DC 62 de un tânăr de 18 ani din comună.

Din verificările poliţiştilor a rezultat că tânărul în cauză nu posedă permis de conducere, vehiculul în cauză nu este înmatriculat, iar numărul de înmatriculare montat pe acesta aparţine altui autoturism.

PUBLICITATE

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul savîrşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere, punerea in circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi cu număr fals.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ