30 aprilie 2024
ActualitateRabla electrocasnice 2021 - ultima parte

Rabla electrocasnice 2021 – ultima parte

Ultima etapă din programul „Rabla pentru electrocasnice” începe vineri, 18 iulie. Astfel, băcăuanii interesați pot cere vouchere pentru aparate de aer condiționat, inclusiv portabile, uscătoare de rufe și aspiratoare.

În primele două etape (cea rezervată mașinilor de spălat rufe/vase și frigiderelor/congelatoarelor, cât și cea pentru televizoare, laptopuri și tablete) tichetele valorice s-au epuizat integral, chiar în ziua deschiderii fiecărei sesiuni.

Dacă nu vor fi epuizate chiar în ziua de debut, această ultimă etapă a programului ar trebui să se încheie pe 1 iulie, la ora 23:59. Cert este că în această parte a programului, băcăuanii pot beneficia de subvenționarea prețurilor electrocasnicelor cu 200 sau 400 de lei, în funcție de categoria de produs vizată. De reținut că, mai întâi, voucherele obținute de azi încolo vor trebui validate și activate.



Abia ulterior, dar nu mai mult de 15 zile de la validare, tichetele pot fi efectiv folosite pentru cumpărarea electrocasnicele din magazine. Reamintim că, în primă fază, până spre sfârșitul lunii mai, cei care vroiau să intre în acest program, trebuiau să se înscrie pe site-ul AFM, prin crearea unui cont, cu nume de utilizator și parolă. Pentru a cumpăra electrocasnicele din această etapă, cei interesați trebuie să predea un produs uzat, din aceeași categorie, cu execepția uscătoarele de rufe, pentru care se acceptă orice electrocasnic folosit.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri