30 aprilie 2024
ActualitateCasa Corpului Didactic Bacău a acreditat două programe de formare

Casa Corpului Didactic Bacău a acreditat două programe de formare

În noul contex epidemiologic în care se vorbește tot mai mult de învățământul online, CCD Bacău a lansat două programe noi de formare a cadrelor didactice care se conformează acestor condiții.

Acestea sunt:

  1. „Unelte pentru dascălul digital”, ce cuprinde 60 ore de formare și are 15 credite profesionale transferabile. Grupul țintă este personalul didactic de predare și didactic auxiliar din învățământul preuniversitar. Programul se va desfășura exclusiv online, pe platforma Classroom a CCD Bacău. Înscrierile au loc până pe 14 august 2020. Cadrele didactice interesate vor completa formularul de înscriere aferent programului (de pe site-ul CCD Bacău), iar perioada de desfășurare va fi stabilită în funcție de data la care va fi primit ordinul de acreditare a programului de la minister.
  2. „Valorificarea soft-ului educaţional de concepţie proprie în studiul disciplinei predate”, ce cuprinde tot 60 ore de formare și are, de asemenea, 15 credite profesionale transferabile. Și aici grupul țintă este personalul didactic de predare și didactic auxiliar din învățământul preuniversitar. Totodată, și acest program se va desfășura exclusiv online, pe platforma Classroom a CCD Bacău. Înscrierile: până pe 14 august 2020. Cei interesați vor completa formularul de înscriere aferent programului, iar perioada de desfășurare va fi stabilită tot în funcție de data la care va fi primit ordinul de acreditare a programului de la minister.

Mențiuni



  • sunteți rugați să folosiți diacritice pentru completarea formularelor!!!!!
  • cei care s-au înscris până acum nu vor mai completa formularele de înscriere online.
  • nu mai trimiteti mesaje de înscriere pe alte adrese ale CCD Bacău. Nu vor mai fi luate în considerare! Completați doar formularele de înscriere aferente programelor.
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri