30 aprilie 2024
ActualitateS-a deschis Kanpai Beauty Salon, un promotor al excelenței în styling

S-a deschis Kanpai Beauty Salon, un promotor al excelenței în styling

Din această săptămână, în Bacău, funcționează un nou cochet salon de înfrumusețare, destinat celor care au grijă de felul cum arată. Aici se prestează servicii de frizerie, barbering și coafură, totul la un nivel profesional, cu personal care abia așteaptă să satisfacă nevoile clienților în cele mai mici detalii”.

Kanpai Beauty Salon este amplasat în vecinătatea Arena Mall, pe strada Ștefan cel Mare, nr.19, la parter, intersecția cu strada Primăverii. Afacerea a fost pornită de doi tineri faini, Veridiana și Cristian Pal, care din prima ți se lipesc de suflet, prin seninătatea și strălucirea pe care le transmit.

Ideea a pornit de la faptul că tot timpul vedeam oameni aranjați, îmbrăcați frumos, cu părul pus la punct. Mai ales pe femei le vedeam mereu cochete, stilate. Spre deosebire de locurile de prin străinătate, pe unde am lucrat, unde oamenilor, trebuie să admit, nu prea le păsa de imaginea lor. Abia, cei de peste 40 de ani se mai îngrijeau de ținută, de coafură etc”, explică Veridiana Pal.



Aflu că denumirea salonului, Kanpai, în traducere din limba japoneză, înseamnă noroc, leit motiv care te însoțește încă de la intrarea în spațiul de pe Ștefan cel Mare. Astfel, pe sigla salonului, reprezentată de un trifoi cu patru foi, proprietarii afacerii au plasat, într-un mod inteligent, nelipsitele ustensile ale fiecărui hair – stylist: piaptănul și foarfeca de tuns. Interesant este că tinerii antreprenori nu sunt din zona noastră, ci au venit care de prin părțile Romanului, care de pe la Adjud, împreună luând decizia de a se stabili, undeva…la mijloc: în Bacău.

Cristian și Veridiana Pal

Ambii sunt absolvenți de studii superioare, dar, ca mulți dintre tinerii de pe la noi, și-au dorit mai mult de la viață. Astfel, ale tinereții valuri i-au purtat, împreună, în peninsula italică, loc unde și-au petrecut primii zece ani ai maturității, în încercarea de a chivernisi câțiva bănuți. După mulți ani, s-au întors în țară, cu gândul de a-și construi o viață de familie.

„Amândoi am lucrat în domeniul ospitalității. Se întâmpla să muncim chiar și 12 ore pe zi, în picioare, încercând să mulțumim clientul. Ultima parte a șederii noastre în Italia am petrecut-o în zona Lacul Garda. Acasă este cel mai bine, vă garantez. Acum, suntem la început de drum, din nou, și sperăm să fie toată lumea mulțumită de noi”, spune tânărul Cristian Pal.

Un salon al… ospitalității

Ajunși acasă, au început să se specializeze în domeniul frumuseţii şi îngrijirii personale, urmând cursurile binecunoscutei Școli Comerciale și de Servicii (SCS) Bacău. Au reușit să investească în această afacere peste 30.000 de euro, sumă care include atât achiziționarea spațiului, renovarea lui, cât și cumpărarea dotărilor necesare bunei funcționări a salonului. Finanțarea și-au asigurat-o din resurse proprii, în viitor intenționând să aplice la programul Start Up Nation, atât pentru îmbunătățirea dotărilor, cât și pentru extinderea afacerii în alte locații.

La cât de frumoși sunt cei doi tineri antreprenori, atât la chip, dar, mai ales, la suflet, s-au gândit din start să le acorde o și mai mare atenție clienților. Au învățat asta în anii petrecuți la muncă în turismul din Italia. Astfel, au amenajat, în spațiul exterior al salonului, un loc intim, ferit de razele soarelui, unde vizitatorii pot sorbi în liniște o cafea, o băutură răcoritoare sau, de ce nu?!, o banală, dar binecuvântată apă rece de izvor.

De la Academia Frank Provost citire

Mihai Holban este hair – stylist-ul care s-a alăturat celor doi în acest ambițios proiect, și el petrecând mulți ani în afară, mai ales în Italia, la unul dintre saloanele Frank Provost, dar și în Anglia și Germania, unde a experimentat și a învățat multe despre acest domeniu.

Venim cu cele mai noi tehnici pe care, de exemplu, le folosesc cei de la Academia din Milano, locul unde majoritatea se duc să se specializeze la cursuri. Tehnici noi de tuns, tehnici noi de vopsit, tehnici noi de aranjat părul. Într-un cuvânt, styling nou. Pe segmenul dedicat bărbaților, venim cu tratamente la bărbi, masaje, frizuri noi, chiar și vopsele din gama Estelle, toate aplicate în așa fel încât clientul să plece mereu mulțumit de la noi”, ne dezvăluie Mihai Holban, hair – stylist la Kanpai Beauty Salon.

Tarifele pentru serviciile prestate de salon sunt mai mult decât decente, clienții putând beneficia inclusiv de pachete promoționale. Ca titlu de exemplu, pentru doamne și domnișoare, un spălat mediu, tratament, spălat, aranjat perie/placă nu costă mai mult de 35 de lei, iar un spălat lung, tratament, masaj, aranjat perie/placă – 40 de lei. Un tuns pentru băieți -27 de lei, cu numărul 1 – 15 lei, un tuns barbă – 10 lei, spălat – 10 lei, masaj capilar -10 lei, styling – 5 lei etc.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri