Cerc pedagogic la grădinițele din comuna Cleja: Armonie – Sunet – Ritm

    O zi încărcată de activitate, culoare și bucurie! Așa poate fi catalogată ziua de vineri, 25 mai, pentru micuții de la Grădinița cu Program Normal (GPN) din Somușca-comuna Cleja, acolo unde s-a desfășurat un cerc pedagogic al educatoarelor, activitatea având tema :„Frumosul, armonia, sunetul și ritmul ca valori ale artelor cultivate de la vârstele timpurii.”

    Copiii grupelor mici și mari și-au manifestat inocența, inteligența și farmecul într-o activitate demonstrativă condusă cu calm, pricepere și măiestrie de către prof. înv. preșcolar Cucu Chiriac Irina și prof. înv. preșcolar Pruteanu Dana.

    Educatoare participante la această acțiune au lucrat în echipă, au cântat și au făcut schimb de cunoștințe și experiențe sub îndrumarea responsabilului de centru metodic nr. 5, prof. înv. preșcolar Carmen Nedelcu și de responsabilele de cerc pedagogic, prof. înv. preșcolar Ostache Mihaela ( GPN Cleja) și prof. înv. preșcolar Ichim Nicoleta (GPP nr. 24 Bacău).



    La sfârșitul acțiunii, educatoarele au punctat importanța unor astfel de activități în stimularea întâlnirilor didactice ale comunității de educatori din învățământul băcăuan .

    Prof. înv. preșcolar Cucu Chiriac Irina, directorul Gradiniței din Somușca a precizat la final că este încântată de faptul că, de la o vârstă fragedă se cultivă spiritul pentru frumos și artă.

    Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"