30 aprilie 2024
ActualitatePSD someaza Primaria Bacau sa vina cu solutii pentru Spitalul Municipal

PSD someaza Primaria Bacau sa vina cu solutii pentru Spitalul Municipal

Primaria Bacau a primit mai multe adrese din partea organizatiei municipale a PSD in care aceasta din urma solicita informatii cu privire la situatia Spitalului Municipal Bacau, investitie pentru continuarea careia Guvernul Ponta a alocat bani in 2014.

“Am facut o serie de adrese pe Legea 544 ca sa ne prezinte optiunile pe care le au si cum vad dumnealor finalizarea acestui proiect”, a explicat deputatul Cosmin Necula, liderul municipalei PSD, in cadrul unei conferinte de presa.

Social-democratii vad Spitalul Municipal ca parte componenta a unui spital regional, alaturi de Spitalul Judetean de Urgenta.



Deocamdata, asteapta sa primeasca informatiile necesare. “Trebuie sa vedem ce s-a intâmplat cu cele 10 milioane de lei primiti de la Guvernul Ponta, care e stadiul lucrarilor, cine le executa sau cine le-a executat, se face sau nu se face o alta licitatie, ce se intâmpla cu acest spital” a declarat Cosmin Necula.

El a afirmat ca municipiul Bacau “nu mai reprezinta un motor economic al zonei, desi pozitionarea geopolitica si geostrategica il face sa aiba foarte multe atuuri.” Liderul PSD sustine ca e foarte important ca bugetul pe 2015 al municipiului Bacau fie dezbatut, in cele 14 zile avute la dispozitie, de toti factorii de decizie, de presa, dar si de cetatenii obisnuiti.

In urmatoarea conferinta de presa a lui Cosmin Necula se va discuta si despre alte probleme, care au legatura cu bugetul: “As vrea sa vedem, ca teme prioritare, care sunt solutiile pentru Spitalul Municipal, care sunt solutiile raportat la stadionul municipal, care este rolul pe care Primaria Bacau si-l asuma ca multiplicator de venituri, pentru ca bugetul pe care il are consider ca trebuie sa se intoarca, intr-un fel sau altul, in municipiul Bacau.”

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri