La data de 21octombrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe raza localității Cleja, la volanul căruia se afla un bărbat de 36 ani, din județul Suceava.

În urma controlului autovehiculului, polițiștii au constatat că în spaţii disimulate ale autoturismului, bărbatul transporta ţigarete netimbrate.

Conducătorul auto a fost condus la Biroul Vamal Bacău, unde s-a procedat la percheziţionarea autovehiculului şi numărarea pachetelor de ţigări, fiind identificate 3171 pachete de ţigarete netimbrate.

PUBLICITATE

dsc_0548

Cercetările au fost preluate de polițiști de investigarea criminalității economice din cadrul IPJ Bacău.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de țigarete.

S-a luat măsura indiponibilizării celor 63420 de țigarete și a autoturismului, în vederea instituirii sechestrului asigurator.

dsc_0576

Față de bărbatul de 36 ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Au găsit fraierul care trebuia băgat în față ca politia sa arate ca are ativitate în combaterea traficului de țigări. La piata centrală țigani și țigăncile vând țigări de contrabanda la vedere și politia amendează babutele care vând buruieni ca alea nu dau binețe ca cei care vand țigări de contrabanda. Mulțumim celor ce sunt în slujba legi dar se pare ca interesele sunt altele altele și altele. Rușine.

LĂSAȚI UN MESAJ