27 de candidati pe un post de ofiter de politie la Serviciul Logistic

0

Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Bacau a scos la concurs, cu recrutare din sursa externa, si 8 posturi de ofiter, pe lânga cele 52 de agent, iar unele dintre acestea au fost chiar atractive.

Cea mai mare concurenta este pe postul de ofiter la Serviciul Logistic – Marketing si Achizitii unde s-au inscris 27 de candidati, dar s-au inscris 21 de persoane si pe postul de ofiter la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice – Biroul de investigare a criminalitatii la regimul fondurilor publice si a coruptiei – linia de munca economie.

Pentru un post la Serviciul Rutier – Sistematizare, control tehnic, legalitatea transporturilor si suport s-au inscris 5 candidati, iar pentru cel de ofiter (inginer de sistem) la Serviciul Comunicatii si Informatica si-au aratat interesul 12 persoane.

PUBLICITATE

IPJ Bacau vrea sa angajeze un ofiter si la Serviciul de Ordine Publica – Combaterea delictelor silvice, aici fiind 6 dosare depuse.

Mai putini inscrisi sunt pentru alte trei posturi de ofiter, tot la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice – Biroul investigatii complexe, câte unul pentru linia de munca silvicultura (3 candidati), linia de munca constructii (4 candidati) si linia de munca agricultura (1 candidat). Proba finala a concursului, cea scrisa, va avea loc la sfârsitul lunii noiembrie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ