19 aprilie 2024
Actualitate2019 - ANTALYA, zbor direct de la Aeroportul Bacău

2019 – ANTALYA, zbor direct de la Aeroportul Bacău

Investițiile făcute la Aeroportul Internațional “George Enescu” Bacău (AIGEB) încep să producă efectele așteptate de administrația instituției. Reprezentanții AIGEB au inițiat în 2018 o serie de întâlniri cu agențiile de turism importante din Bacău și județele învecinate, care au avut ca scop identificarea celor mai bune soluții pentru a atrage interesul acestora în vederea susținerii unor curse charter pe sezonul de vară. Condițiile de procesare oferite în noul Terminal de pasageri, deschis în noiembrie 2017, au atras repede interesul operatorilor de turism.

Astfel, una dintre cele mai mari companii de turism din România, Christian Tour, a confirmat deja pentru sezonul de vară 2019 introducerea cursei charter Bacău – Antalya. Zborurile vor avea loc în fiecare luni, începând cu data de 17 iunie 2019. Ultima cursă anunțată este pentru 9 septembrie 2019.

Antalya este una dintre cele mai iubite destinații de vacanță. Plaje frumoase, hoteluri care oferă servicii de calitate, toate acestea sunt avantajele unei vacanțe în această locație, cu un raport calitate-preț corect.



Statisticile turistice arată că foarte mulți amatori de vacanțe din județele Bacău, Neamț, Vrancea, Galați, Vaslui sau Harghita ar fi preferat să facă deplasarea către zona turistică din Turcia cu zbor direct de la Aeroportul “George Enescu” , economisind astfel timp și bani, comparativ cu o deplasare din aeroporturile mult mai îndepărtate.

“Am decis, împreună cu echipa de la Departamentul Dezvoltare, să venim în întâmpinarea operatorilor de turism cu o serie de condiții de procesare cât mai avantajoase și confortabile pentru turiști. Noul Terminal de pasageri, inaugurat anul trecut, precum și parcarea aeroportului, ce se apropie de finalizare, sunt atuuri care constituie un avantaj pentru susținerea curselor tip charter de vară din Bacău. Cunoastem și interesul altor mari operatori de turism pentru a introduce Bacăul în lista zborurilor către destinații de vacanță din 2019 și îi asigurăm de toată disponibilitatea noastră pentru o bună colaborare”

Oana Chelaru, președinte executiv AIGEB

 

 

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri