20 de autoturisme Dacia Logan au fost repartizate poliţiştilor din judeţul Bacău, pentru a fi folosite în misiunile desfăşurate pentru siguranţa cetăţenilor.

Etapa a III-a de aplicare a programului de înnoire a parcului auto, program iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne şi aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, a adus în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, 20 de autospeciale, care au intrat de astăzi, în serviciu.

Noile autospeciale au fost repartizate structurilor operative.

Din luna noiembrie 2014, de când a fost demarat acest proiect şi până în prezent, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a fost înzestrat cu 4 autospeciale marca Dacia Duster şi 47 de autospeciale Dacia Logan.

Prin dotarea cu aceste noi autospeciale, poliţiştii băcăuani vor fi mai prompţi în reacţii şi îşi vor desfăşura activitatea în condiţii ce vor conduce la creşterea capacităţii de acţiune şi creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Masini pentru misiuni, cu girofar din piata ! Aste macar au girofar, cele de la politia rurala nu….. cum se pot duce ei in misiune ……nu mai vorbim de oprit in trafic !De fapt cu Dl Gabita ministru……

LĂSAȚI UN MESAJ