Ziua Îndrăgostiților nu poate începe mai bine decât cu o cafea aromată în cea mai nouă și cochetă cafenea din Bacău. Deși noua locație este deja deschisă publicului băcăuan, aceasta va avea lansarea oficială chiar astăzi cu o surpriză pentru toți îndrăgostiții care ne calcă pragul – “cumperi o cafea și jumătatea ta primește una gratis”. 

2 my Coffee 2 go este situată pe stradă 9 Mai nr 54, vizavi de Liceul Sportiv și vă întâmpină cu sortimente de cafea din boabe culese, procesate și prăjite cu grijă în locuri de tradiție din America Centrală, America de Sud și zona de Nord a Italiei.  Aceste detalii se vor simți într-o cafea care are o aciditate moderată, o aromă de neuitat și o intensitate care se găsește doar în cazul sortimentelor 100% arabica.

Pe lângă aceasta, Vlad, expert în prepararea cafelei, vă mai poate servi cu sandwich-uri proaspete, pregătite din ingrediente atent alese.  Dacă doriți ceva dulce, vă puteți răsfăța cu un fursec oferit din partea casei sau cu mai multe sortimente de tarte cu fulgi de migdale și ciocolată, croissante umplute și ștrudele cu brânză dulce și stafide. 

Cum a apărut ideea?

“Ideea a apărut de la faptul că sunt o persoană matinală care preferă să se trezească cu jumătate de oră mai devreme doar pentru a se bucura în liniște de o cafea bună. Ulterior, am început să studiez mai în detaliu tot ceea ce ține de acest domeniu, și la sfârșitul anului trecut, după un curs de barista, am hotărât să împărtășesc bucuria mea din fiecare dimineață cu restul oamenilor. 

Așa că am căutat un spațiu în care să adun toate ideile și toate sentimentele pe care mi le oferă o cafea bună. Rezultatul final oferă căldură, un ambient plăcut și multă aromă de cafea, lucruri care nu ar fi fost posibile fără ajutorul unor oameni extraordinari (echipa RVtecture) care mi-au transpus gândurile într-un design intim și călduros care te trimite pentru o secundă în piazzetele înghesuite, pe străduțe pavate, unde se aude doar foșnetul foilor de ziar. “

 Vă invităm cu drag sa încercați aromele unei cafele deosebite într-o atmosferă caldă și relaxantă! 

RVtecture.com

RVtecture este o companie arhitecturală și de design, ce a luat naștere în anul 2018 prin asocierea celor doi arhitecți, Vlad Lucian Grapă și Robert Șendroiu. Doi tineri, cu ambiții mărețe, care doresc să reformeze spațiile în care trăim și care ne înconjoară. Creativitatea, calitatea și atenția la detalii sunt valorile care definesc serviciile RVtecture – fie că este vorba de consultanță, arhitectură sau design interior. Calități, ce se transpun și sunt vizibile și în proiectul 2 my Coffee 2 Go, proiect foarte drag arhitecților, fiind primul din categoria HoReCa în orașul natal al unuia dintre arhitecți.

Iar povestea RVtecure a început…

“Încă de pe treptele facultății, ni s-a ivit oportunitatea preluării unui proiect. Practic, nu ne închipuiam noi că acest mic proiect, va pune bazele a ceea ce este astăzi RVtecture. Ulterior, după mai multe colaborări, ne-am dat seama că punctele forte ale unuia dintre noi sunt punctele mai slabe ale celuilalt. Astfel s-a creat un amestec omogen, ce ne permite să fim o echipă de succes în adevăratul sens al cuvântului.”

Cum ați ajuns să lucrați la proiectul 2 my Coffee 2 Go?

“Am ajuns să colaborăm cu partenerii de la cafenea în urma unei recomandări. Este un proiect de suflet, la care s-a lucrat cu drag și spor timp de 2 luni, pentru a oferi locuitorilor Bacăului un spațiu primitor în care să își savureze cafeaua cu zâmbetul pe buze. Rezultatul final nu ar fi fost posibil fără fondatorii cafenelei, niște oameni extraordinari, care ne-au inspirat și pe aceasta cale ținem să le mulțumim. Îi invităm pe toți băcăuanii să descopere magia locului, savurând probabil cea mai bună cafea din oraș.”

 Care este misiunea RVtecture?

“Reperul principal al firmei RVtecture pentru realizarea unui proiect arhitectural este transpunerea visului clientului într-un spațiu real, care să fie funcțional și în acelasi timp elegant, fie el rezidențial sau comercial. Activitatea o conducem din București, însă ne dorim să realizăm proiecte pretutindeni. Ne place să cunoaștem clientul, să creăm povești și experiențe extraordinare ce merită povestite. Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitați pagina noastră de internet www.rvtecture.com.”

 PUBLICITATE