Joi, incepand cu ora 11.00, militari de la Baza 95 Aeriana Bacau si membri ai Asociatiei Romane pentru Propaganda si Istoria Aeronauticii, filila Bacau, le vor prezenta elevilor Colegiului Tehnic de Comunicatii “N.V. Karpen” – Zborul Marii Uniri.

“Acest eveniment marcheaza inceputul activitatilor dedicate Zilei Nationale a Romaniei, organizate la nivelul Garnizoanei Bacau.

Manifestarea cuprinde evocarea personalitatilor militare si civile care au marcat infastuirea Marii Uniri, expunerea si descrierea unor uniforme militare din anul 1918 si a modului de realizare a comunicatiilor la sol si in aer in timpul Primului Razboi Mondial”, declara lt. Bogdan Todirascu, ofiter de relatii publice la Baza 95 Aeriana Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ