O pisicuță, salvată de pompierii băcăuani

3

Un pui de pisică a fost protagonistul unei întâmplări haioase, dar și palpitante, petrecută joi după-amiază, în jurul orelor 17.15, pe strada Banca Națională, vizavi de Sala de Gimnastică din Bacău.

După ce s-a ”hazardat” să se cațare în molizii din fața geamului apartamentului din blocul în care, probabil, locuiau stăpânii ei, pisicuța nu a mai reușit să și coboare.

Îngrijorați, stăpânii au sunat la pompieri, un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău venind imediat la fața locului.

PUBLICITATE

După circa 20 de minute de eforturi și mutat scara dintr-un loc în altul, pisicuța, aflată la circa 8-9 m înălțime, a fost ”scuturată” de pompieri. Pisicuța nu s-a ales cu răni, stăpânii așteptând-o cu o pătură la aterizare, ci doar cu o sperietură strașnică.

În strigătele de bucurie ale copiilor adunați în jur, un trecător s-a auzit glumind: ”să ducem pisica la consiliere, acum!”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ