Voleibaliștii Științei abordează play-out-ul cu un obiectiv clar: evitarea celui de-al doilea loc retrogradabil, 11, ocupat în acest moment de U Cluj. Primul meci din play-out, programat sâmbătă, în Sala Sporturilor, contra Unirii Dej, îi poate îndepărta și mai mult pe băcăuani de zona minată clasamentului.

„Fiecare meci va fi de o importanță deosebită. Sperăm să începem play-out-ul cu dreptul și să luăm toate cele trei puncte în jocul cu Dejul”, a declarat antrenorul Științei, Cornel Păduraru. Studenții l-au recuperat pe moldoveanul Cimili, dar îi au ca accidentați pe Săracuțu și Csoma.
Celelalte partide din prima etapă a play-out-ului: Explorări Baia Mare- VCM Piatra Neamț, VC Caransebeș- U Cluj.

Clasament play-out: 7) Explorări Baia Mare 28p., 8) VC Caransebeș 24p., 9) Știința Bacău 22p., 10) Unirea Dej 17p., 11) U Cluj 15p., 12) VCM Piatra Neamț 5p.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ