Necula (PSD): Alegerea președintelui unui partid prin vot direct ar trebui să devină o normalitate

1

Deputatul Cosmin Necula, liderul social-democraților din municipiul Bacău, a declarat, duminică, că opțiunea PSD pentru alegerea președintelui partidului prin votul direct al membrilor ”ar trebui să devină o stare de normalitate”.

”Premiera în politica românească, alegerea președintelui PSD prin votul direct al membrilor săi, ar trebuie să devină o stare de normalitate pentru toate formațiunile politice ce activează în România”, a declarat pentru AGERPRES Necula, adăugând că această modalitate ar respecta principiile democratice și ar reflecta potențialul numeric al formațiunii politice, dar și aderența la un anumit program politic adus la cunoștință și dezbătut direct de membrii de rând ai partidului și nu doar de lideri.

”Oamenii vor simți astfel că pot participa direct, pot influența deciziile politice”, a mai spus deputatul băcăuan.

Liderii PSD Bacău au declarat, înainte ca Liviu Dragnea să-și anunțe candidatura la șefia partidului, că îl vor susține pe președintele interimar.

Surse din PSD Bacău afirmă, însă, că pentru majoritatea social-democraților din județ ”bătălia” ar la Congresul partidului pentru accederea, după mai multă vreme, a unui reprezentat local la un post de vicepreședinte.

AGERPRES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ