Actualitate

De domeniul fantasticului: Strada Mioritei, sparta din nou!

Autor: | 05/10/2015 8
Mioritei-1

Dupa ce a fost modernizata si data in folosinta, strada Mioritei este supusa unor chinuri grele. Nici bine nu s-a uscat asfaltul, dalele nici bine nu s-au asezat, ca alta echipa de muncitori a venit si a spart ce s-a construit pe o buna portiune de drum, in dreptul benzinariei.

Motivul este un alt proiect european care vine sa strice,temporar spun autoritatile, ce s-a facut. “Proiectul de retehnologizare a sistemului de termoficare prevede ca o conducta supraterana din zona sa fie ingropata. Lucrarea va dura circa trei saptamâni, dupa care suprafata va fi readusa la starea initiala”, arata Ionut Tomescu, purtator de cuvânt al Primariei Bacau.

Disconfortul este major si pentru soferii care circula in zona. Practic, o parte din banda intâi este ocupata acum, intre cele doua semafoare, de o movila de pamânt.

“Eu unul m-am saturat! Iti este greata de tâmpitii astia! Chiar nu poate face nimeni nimic? Nu se gaseste niciodata o firma care sa poata sa duca la bun sfârsit o lucrare asa cum trebuie? Nu se mai satura de comisioane si saci de bani”, spune Dan Sava, un bacauan suparat.

Lucrarile de modernizare a strazilor Mioritei – 9 Mai – Vântului – Vadu Bistritei au inceput in octombrie 2013, iar termenul de executie a fost de 12 luni.

Valoarea lucrarilor este de 19 milioane de lei si acestea presupun reabilitarea trotuarelor si a suprafetei carosabile, amenajarea unor noi locuri de parcare, modernizarea retelelor de apa si canalizare si modernizarea iluminatului public. Obiectivele nu au fost atinse in proportie de suta la suta, motiv pentru care inca nu s-a facut receptia lucrarilor.


8 Comentarii la “De domeniul fantasticului: Strada Mioritei, sparta din nou!”

 1. anonimus
  06/10/2015 at 7:52 AM #

  Am ajuns ca aceasta conducere (hoarda) PNL-ista a primariei sa i-si bata joc de populatie….Rusine voua…oameni de nimic……

 2. !!!!!!!!!!!!!!!
  06/10/2015 at 7:56 AM #

  Am auzit o teorie cum ca , stiind ca nu va mai fi ales , actualul primar incearca sa se razbune pe bietul Bacau si locuitoriil lui…. Personal mi se pare o idee absurda . Dar toate aceste santiere deschise si abandonate , fara ca nimic sa fie dus la bun sfarsit nici macar lucrarile fara anvergura , ma pun serios pe ganduri ….!!!!!!!!!

 3. cin
  06/10/2015 at 9:19 AM #

  Bacaul este varzaaa!!! toate orasele din romania sunt asa si vor fi asa in continuare atat cat politica este egala cu hotia.

 4. Lupu Stanica
  06/10/2015 at 2:34 PM #

  Era de domeniul fantasticului daca nu era in Bacau.

 5. bibi
  06/10/2015 at 2:42 PM #

  Un primar penal face ce vrea el din acest oras ! Reabilitare termica ?? Poate blocurile din zona nu mai sunt de mult timp arondate firmei CET sau cum so mai numi acum ! Bani cheltuiti de pomana !!

 6. MAgirescu Florin
  06/10/2015 at 9:35 PM #

  am mai zis-o pe undeva,cumnatelul lui stavarake era candva mare si tare pe la cet… la ce dracu mai cheltuie niste bani aiurea cand majoritatea locatarilor au renuntat la sistemul centralizat…piticotul traieste intr-o lume paralela. numai ca tare ma tem ca vine iarna si nu termina aceasta bataie de joc…

 7. dedu
  06/10/2015 at 10:15 PM #

  Nu va plangeti. L-ati ales cate mandate? Ati crezut în minciunile electorale cu fiecare mandat. Nu vi s-a părut curios ca în apropierea alegerilor sfarsea cîte un santier ? Bine, nu prea erau dar na. Va meritati soarta din plin. Nu era bun Sechelariu. Va mai aduceti aminte ce bucurosi ati fost cand a castigat Pinochio prima campanie? Domnule primar sau ce esti mata, daca citesti aceste randuri, ia si mai depune o data canditatura sa vin sa votez pt dumneata

 8. ROMEO
  07/10/2015 at 6:42 PM #

  Cica trei saptamani dar lucrarea are aproape o luna si jumate din timpul asta muncitorii erau manga si intrau prin scari de bloc sa sparga lacatul sa ajunga la subsol sa termine odata lucrarea pe srada Ion Luca caci mergem pe o scandura de o luna si cred ca vine iarna fara sa-i pese nimanui de locatarii din zona ce isi vor rupe picioarele pe “strada ” lor nesimtitii.Niste ordinari.

Comenteaza


Va rugam sa consultati Standardele comunitatii!EDITIA .PDF

.


Pentru a avea acces la editia PDF a ziarului Desteptarea, inclusiv la paginile de anunturi de mica publicitate, dati click aici.
Abonamentul costa 5 euro/luna


. pagina1