Vineri, 13 iunie, toti salariatii firmei Transport Public din Bacau s-au aflat in sarbatoare. Astfel, aproape 130 de angajati ai firmei bacauane,cu exceptia celor aflati in concediu, au aniversat Ziua Lucratorilor din Transportul Public Urban din România.

Cu aceasta ocazie, salariatii fimei bacauane au beneficiat de o binemeritata iesire la un gratar si o bere. „Aceasta sabatoare are loc, in fiecare an, in a doua zi de vineri a lunii iunie. Am considerat ca trebuie sa ne adunam toti colegii, sa mai schimbam impresii si sa marcam cum se cuvine aceasta zi, cu un gratar, o bere, cu alcool sau fara, in functie de cum avea fiecare programul”, a declarat Adrian Botez, directorul general al SC Transport Public Bacau.

El a punctat apoi si asupra transportul public local, subliniind avantajul reprezentat de unul dintre cele mai importante servicii oferite zilnic bacauanilor. In plus, cei prezenti la picnic au schimbat pareri, au discutat despre una, despre alta, deconectându-se timp de câteva ore de inceput de weekend. „E prima data când particip, pentru ca sunt angajat nou la aceasta firma. Ma simt foarte bine, e un colectiv nou, si e frumos, iar daca voi fi sanatos, o sa vin si la anul”, spune Gh. Ungureanu, sofer la Trasnport Public Bacau.

PUBLICITATE

„Am parul mai alb, dar nu sunt cel mai batrân, sa stiti. Din fericire, noi mai existam, in comparatie cu minerii sau ceferistii, pentru ca lumea trebuie sa circule in oras cumva”, a declarat Mihai Haciuc, sofer.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.