Polițiștii Inspectoratului de poliție Județean Bacău au sărbătorit astăzi într-un cadru festiv 96 de ani de la Marea Unire din 1918.

De Ziua Națională a României, în prezența invitaților, 54 de agenți și 21de ofițeri de poliție din cadul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost avansați în gradul profesional următor înainte de îndeplinirea stagiului minim.

De asemnea, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Bacău a acordat diplome Serviciului Ordine Publică, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Secției 1 Poliție Bacău, precum și unor polițiști, pentru activitatea desfășurată în anul 2014.

PUBLICITATE

Competiția “1 Decembrie”, organizată de IPJ Bacău, Corpul Național al Polițiștilor –Consiliul Teritorial Bacău, S.N.P.P.C- Biroul Teritorial Bacău și C.S. Dinamo Bacău, și-a desemnat astăzi câtigătorii. Cei mai buni dintre polițiștii care s-au întrecut la sah, tenis de masă, tir și fotbal au primit astăzi, în cadrul ședinței festive, cupe, diplome și premii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ