Copiii de la "Spiru Haret" s-au intrecut pe aleile din Parcul Cancicov / Foto Liviu Maftei

Cei câtiva trecatori grabiti care au traversat zgribuliti Parcul Cancicov au putut observa la prima ora a diminetii celei dintâi zile de Brumar un grup de copii in echipament sportiv care colorau cu exuberanta lor griul bacovian.

Erau elevii clasei a VI-a A de la Scoala cu clasele I – VIII “Spiru Haret” care, impreuna cu profesoara Maria Petric, au ales sa-si desfasoare ora de Sport in parc. “Am organizat un concurs de cros pe aleile parcului, astfel am dorit sa marcam Ziua nationala a sportului scolar” a mentionat prof. Maria Petric, inconjurata de micutii sportivi.

Crosul s-a incheiat avându-i ca invingatori pe elevii Ioana Florea si Mihai Jitaru, insa câstigatori au fost toti cei care au participat la acest demers pentru miscare si sanatate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Unde sunt profesoriii meritorii cu gradatii de merit si miiii de cupe obtinute la concursurile sportive ca sa sarbatoreasca aceasta zi???????RASPUNS erau in ziua libera (pt cunoscatori METODICA) cand isi odihnesc ochii de atatea caiete ,teste si lucrari corectate!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ