Aproximativ 200 de copii de la Scoala Generala nr. 10 si de la Colegiul National Pedagogic „Stefan cel Mare”, au participat miercuri, 6 aprilie, de la ora 12.00, la o serie de activitati sportive organizate de Facultatea de Stiinte ale Miscarii, Sportului si Sanatatii din cadrul Universitatii „Vasile Alecsandri” pe baza sportiva universitara cu ocazia Zilei Mondiale a Activitatilor Motrice.

Cadrele didactice si studentii Facultatii de Sport i-au antrenat pe cei mici intr-o serie de activitati fizice si sportive, printre acestea numarându-se fitness-ul, dansul, reprize de step pentru copii, trasul frânghiei, badminton si chiar sotron.

„Este o activitate care pleaca dintr-un sentiment de a duce aceasta dragoste pentru miscare in rândul cetatenilor.

Noi ne-am pregatit cu multe activitati surpriza pentru copii, organizate pe ateliere, sub forma unor jocuri de miscare pe care ar trebui sa le promovam si in lectiile de educatie fizica”, a declarat prof. univ. dr. Tatiana Dobrescu.

[wonderplugin_gallery id=”489″]
La acest eveniment au participat foarte multi studenti ai Facultatii de Sport, viitori formatori in domeniu, sportivi de performanta, de la echipa de volei, de la CS Universitar, de la echipa de handbal, adevarate modele de promovare a miscarii.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ