Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalitații, în parteneriat cu Asociația „Necuvinte”, implementează în perioada 2016-2017 – Campania de prevenire a violenței în familie „Aripi Frânte”.

Inițiativa se înscrie în demersurile Poliției Române de diminuare a fenomenului infracțional, de creștere a siguranței cetățeanului atât în spațiul public cât și în mediul intrafamilial.

Astăzi 25 noiembrie a.c., pentru a marca Ziua Internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeii, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, împreună cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Bacău și ai American Corner au discutat cu studenți și tineri interesați despre problematica violenței în familie, în cadrul unei întâlniri care s-a desfășurat la sediul Inspectoratului Școlar Județean Bacău, în Sala American Corner.

PUBLICITATE

În cadrul întâlnirii a fost vizionat și filmul documentar „Aripi Frânte” realizat cu sprijinul Castel Film și al Administrației Naționale a Penitenciarelor, care prezintă poveștile unor femei care au trait o viață în abuzuri și frică, ce le-a motivat pe acestea să reziste ani de zile unor suferințe crunte, să nu ceară ajutorul nimănui, ajungând la un moment dat să clacheze și să devină din victimă agresor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Pe vremuri, eram slugile si lingatorii in fund ai sovieticilor. Acum, i-am inlocuit pe sovietici cu americanii. Ce e aia AMERICAN CORNER, madam Sotcan ? Matale nu ti-e rusine ? Te afli in Romania sau in Florida ? Ai dat in boala lui Johannis, sa te afli in vizita in Romania si sa ai domiciliul in Long Beach ?! Ce a investit America matale, unde oricum daca ajungi or sa te puna aia sa speli vase, ce a investit America in invatamantul bacauan ? Sunt licente legale, produse in State la Redmond, WA, pe calculatoarele de la ISJ, madam ? Ia zi, ai licente pe calculatoarele alea ? Dar pe cele din teritoriu ? Nu ?! Pai de ce nu ceri un ajutor de la americanii pe care ii perii, sa iti dea licente, duduie ! De ce nu le dai un telefon sefilor matale din America, sa le zici si de conditiile infecte din scolile bacauane ? De ce nu platesc americanii matale fondul scolii sau fondul clasei ? Aud ?

LĂSAȚI UN MESAJ