Ploaia torentiala care s-a abatut asupra Bacaului azi-dimineata a transformat ceremonia organizata cu ocazia Zilei Drapelului intr-un concurs de tricouri ude deoarece, in afara de jandarmi, care au venit echipati corespunzator, restul militarilor au venit in tinuta de vara, cu camasa.

Tanchistii, aviatorii si pompierii au rezistat, totusi, eroic, ploii torentiale, chiar daca apa le-a patruns pana la piele si au defilat la finalul ceremoniei, insa acest lucru nu i-a impiedicat sa priveasca lung la jandarmii care au venit echipati cu geci impermeabile.

Din cauza ploii, ceremonia si momentul artistic au fost scurtate iar slujba religioasa a fost redusa la o binecuvantare.

PUBLICITATE

Drapelul tricolor a fost ridicat pe catargul din fata Prefecturii in acordurile imnului national interpretat de fanfara garnizoanei si, in premiera, de un invitat care, anul acesta, a fost profesorul de canto Florin Blaj, de la Colegiul de Arta.

De la ceremonie au lipsit oficialitatile, care si-au delegat adjunctii sa le tina locul.

[wonderplugin_gallery id=”300″]

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

 1. Emotionat!
  S_a demonstrat ca , in virtutea faptului de a fi o vreme potrivnica acestor activitati , inima Romanului Mandru , bate si in cele mai tari momente de emotie…
  Sunt mandru ca sunt Roman!!!!
  Felicitari pentru dovada de abnegatie , curaj si daruire….
  Cu stima , cu fata la drapel , traiesc momente emotionante alaturi de Armata Romana , care ne reprezinta cum se cuvine !

  • ce ai fumat, bre? Adica ti se pare normal ca unii sa-si bata joc de militari tanandu-i in ploaie in camasa doar ca sa vina un bou si sa spuna ca s-a emotionat de asa eroism?!

   Ba, dobi, nu e deloc eroic sa mori de pneumonie!

   Ce tara de spalati pe creier! Si la 1916 la fel s-au gasit unii sa spuna ca nu ne trebuie tunuri, noi avem baionete!

LĂSAȚI UN MESAJ