Anul acesta, manifestarile stiintifice organizate in perioada 7-9 iulie de catre conducerea prestigiosului spital reunesc peste 500 de participanti.

Sute de medici si asistenti medicali au avut si vor mai avea ocazia si maine sa audieze cursuri si conferinte, pe teme de actualitate, sustinute de renumiti academicieni sau profesori universitari din Romania, SUA, Germania, Italia, Turcia, Moldova si Ucraina.

Si la aceasta editie, prof.dr.Adrian Cotirlet, managerul spitalului, a reusit sa aduca in atentia participantilor teme medicale noi, unele de-a dreptul inedite, dar si sa-i reuneasca in sesiuni stiintifice pe medicii rezidenti si pe cei rotarieni (din Clubul Rotary).

PUBLICITATE

In paralel, ca in fiecare an, invitatii din tarile straine au efectuat interventii chirurgicale unor pacienti internati in spital.

[wonderplugin_gallery id=”623″]

Despre acest eveniment de inalta tinuta stiintifica medicala, devenit deja o traditie si cu ecou in intreaga tara, dar nu numai, va vom relata pe larg in editia tiparita a ziarului “Desteptarea”, de luni, 11 iulie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ