La Biblioteca Municipala “Radu Rosetti” din Onesti au loc, in aceasta saptamâna, mai multe manifestari culturale. Acestea sunt cuprinse in “Zilele Bibliotecii”, sarbatorite in fiecare an in luna aprilie. Cea mai inedita manifestare, care este asteptata cu mult interes, are loc azi, marti, 21 aprilie, de la ora 14.

Numita “Libraria de criza”, aceasta ofera onestenilor si celor aflati in trecere prin municipiul de pe Trotus posibilitatea de a-si alege gratuit pentru biblioteca proprie carti primite de la cititori si oameni de bine de catre Biblioteca Municipala “Radu Rosetti”. Este demn de remarcat succesul de care se bucura aceasta actiune, ce a ajuns la cea de-a XII-a editie (ea având loc de doua ori pe an, primavara si toamna).

In cadrul “Zilelor Bibliotecii”, prilej cu care “citadela culturii” din municipiul Onesti poate fi vizitata de catre grupuri organizate, joi, 23 aprilie, la ora 16, va avea loc  vernisajul expozitiei retrospective Gheorghe Dumitrascu.

PUBLICITATE

In aceeasi zi, de la ora 17.30, in spatiul multifunctional al bibliotecii municipale onestene se va desfasura un  concert simfonic sustinut de Trio Spirito, cu Mihaela Spiridon (pian), Elena Horatau (vioara), George Bosnea (violoncel).

De asemenea, pe parcursul “Zilelor Bibliotecii Radu Rosetti” din Onesti vor fi deschise mai multe expozitii de carte (una fiind inchinata Zilei Planetei Pamânt, sarbatorita la 22 aprilie), va avea loc si o videoproiectie muzicala (a operei “Barbierul din Sevilla” de G. Rossini), o intâlnire cu iubitorii ascensiunilor montane si mai multe activitati ce se vor desfasura in cadrul cercurilor care activeaza la aceasta institutie. 


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ