Voluntari de la Barrier si FSC au adunat zeci de saci de deseuri de pe marginea soselelor (Foto: Petru Done)

Zonele din stânga si din dreapta soselelor care fac intrarea in Bacau dinspre Onesti si dinspre comuna Sarata au fost ecologizate, sâmbata, 16 aprilie, de un numeros grup de circa 150 de voluntari de la compania Electric Plus, detinatoarea cunoscutului brand de tâmplatie din PVC Barrier, si din câteva organizatii neguvernamentale, intre care la fel de cunoscuta Fundatie de Sprijin Comunitar (FSC).

„A fost – am aflat de la purtatorul de cuvânt al companiei Electric Plus, Gabriel Miron – o actiune care face parte din implicarea sociala pe care o avem pentru comunitate, pentru ca noi participam deseori si diversificat la astfel de actiuni. Acum a fost vorba de o actiune de voluntariat cu tema «Impreuna pentru comunitate», prima actiune de acest gen la care am fost prezenti. Am urmarit sa sensibilizam angajatii nostri sa participe si cu alte prilejuri la actiuni de voluntariat. Astfel de programe sunt nesesare si utile pentru comunitate. De altfel, noi raspundem prezent la orice solicitare a comunitatii, de la investitia in educatie si in sanatate, dar si problemele mediului inconjurator sunt de mare interes pentru noi.”

Zeci de saci menajeri de mari dimensiuni s-au adunat, astfel, pe marginea soselelor, verdele crud al ierbii din aceste zone fiind redat naturii in toata splendoarea sa. Au fost adunate deseuri de material pastic sau de hârtie si cartoane, dar si obiecte de imbracaminte, cauciucuri si piese auto abandonate de trecatorii motorizati sau de pietonii de ocazie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

    • Gresit..Chiar era mizerie foarte mare..eu chiar stiam de actiunea care urma sa aiba loc si am fost foarte atent la ce era înainte de actiune..Asa ca țin sa-i felicit pe cei de la Electric Plus.

  1. Salutara actiunea celor de la Electric Plus ,FSC si a celorlalti participanti .Merita aprecieri si respect.
    Dar ce te faci cu acei pitecantropi care nici in anul de gratie 2016 nu inteleg ,au mintea celor din prima generatie fara coada si arunca ,lasa pe unde trec amprenta omului de grota.Astazi, duminica dupa amiaza ,am facut o plimbare prin parcul Gheraiesti ,spre” sfarsitul programului”. Imbucurator faptul ca mare parte din cei care nu au tinut post ,au avut bunul simt sa nu lase urme pe unde au trecut .Dar…… exista si un dar .
    Nu ar fi bine ca Agentia de Protectia a Mediului ,in zilele de weekend sa organizeze echipe de control cu atributii si competente si care sa sanctioneze prompt si drastic specimenele din categoria celor ”Dar …… exista si un dar ” ?

LĂSAȚI UN MESAJ