Examenele de admitere la scolile militare s-au incheiat iar Centrul Militar Judetean Bacau, care a recrutat personal pentru institutiile de invatamânt, a realizat o situatie cu tinerii care au fost admisi.

„Pentru colegiile militare liceale au fost intocmite 69 de dosare de candidat. In urma sustinerii selectiei si a concursului de admitere au fost declarati admis 11 candidati, printre care si o fata. Pentru institutiile de invatamânt superior au fost intocmite un numar de 43 de dosare de candidat fiind admisi 6 candidati, iar la scolile militare de maistri militari au fost intocmite un numar de 18 dosare si au fost declarati admis 14 candidati” – spune lt. col. Ioan Tita, ofiter de relatii publice la Centrul Militar Judetean Bacau.

Recrutarile pentru anul viitor vor incepe din luna februarie 2014. Candidatii pentru colegiul militar trebuie sa aiba vârsta de cel mult 16 ani, impliniti in anul recrutarii, cei pentru scolile de ofiteri sa aibe cel mult 26 de ani iar pentru scolile de maistri nu pot avea mai mult de 28 de ani in momentul in care depun dosarul de candidat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ