Asociatia Revistei Timpul, care organizeaza campania „Oamenii Timpului 2015”, a incheiat perioada de prejurizare, iar cei 80 de finalisti nominalizati la cele zece categorii ai campaniei pot fi votati de admiratorii lor.

Campania este destinata promovarii valorilor publice considerate reprezentative pentru Regiunea Nord-Est, la care se adauga orasele Chisinau (Republuca Moldova) si Cernauti (Ucraina).

Intre cei 80 de nominalizati se regasesc zece bacauani: scriitorul Iulian Tanase, la categoria Literatura (13 voturi pâna la sfârsitul acestei saptamâni), directoarea Teatrului „George Bacovia”, Anca Sigartau, la categoria Arte (45 de voturi), prof. univ. dr. Mihai Talmaciu, la categoria Educatie si cercetare (5 voturi), presedinta Fundatiei de Sprijin Comunitar, Gabriela Achihai, la categoria Societate civila (6 voturi), muzicianul Sorin Zlat, la categoria Diplomatie publica (2 voturi), istoricul si publicistul Corneliu Stoica (2 voturi), la categoria Memorie si istorie, conf. Univ. dr. Ioan Danila, la categoria Jurnalism (4 voturi), studentul Severin Brunhuber, la categoria Tinere valori (8 voturi), medicul Cristian Postolache, la categoria Sanatate (8 voturi) si Ioan-Vladut Nutu, la categoria Antreprenoriat (6 voturi).

PUBLICITATE

Campania a fost lansata la inceputul lunii septembrie in Bacau, când Asociatia Revistei Timpul a incheiat si un parteneriat cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est. Gala Oamenii Timpului (editia a doua) va avea loc pe 12 decembrie, la Teatrul National „Vasile Alecsandri” din Iasi. Organizatorii spun ca exista si posibilitatea acordarii unor premii speciale, precum si a unor distinctii „In memoriam” unor personalitati care au onorat în mod deosebit traditia culturala a judetelor din Regiunea Nord-Est si din Chisinau si Cernauti.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ