Magazinul Selgros, din Bacau, a împlinit zece ani. In 2006 era al 13-lea magazin din reteaua Selgros Cash & Carry din România, dar primul deschis în Moldova. Acum, la aniversarea primului deceniu, evenimentul va fi sarbatorit timp de trei zile, vineri, sâmbata si duminica (12 – 14 august).

„Va invit cu drag sa sarbatorim împreuna cei zece ani de prezenta Selgros în Bacau – spune directorul magazinului, Irina Stanciuc, care este si director de district al companiei patronatoare. În fiecare dintre cele trei zile se vor întâmpla lucruri frumoase.

Va recomand cursul de vineri despre vinuri al domnului Sergiu Nedelea, cel mai cunoscut somelier din România, spectacolul gastronomic de sâmbata si demonstratia de gatit, de poezie si de oenologie a domnului Mircea Dinescu de duminica, dar si redeschiderea terasei Restaurantului Dumbrava de sâmbata seara, într-o formula extinsa si mai sofisticata, unde chef Marian Bratu va gati pentru invitati”. Un alt spectacol de arta culinara va fi sustinut de chef Adi Pop si de Sergiu Nedelea, iar actorul Mircea Dinescu va da, duminica, autografe pe sticle de vin din gama Fifi, lansata de el însusi la Selgros, în primavara acestui an.

Tot de la Irina Stanciuc am mai aflat ca pe parcursul celor trei zile Daniel Relenschi, pictorul 3D numarul unu din România, va „sparge” podeaua magazinului cu pensulele lui magice, pentru ca noi sa descoperim dedesubt o veritabila crama. De asemenea, pe parcursul manifestarilor cinci actori ai Teatrului Bacovia vor întretine atmosfera si vor da viata statuilor vii. Iar in parcarea magazinului vor putea fi admirate masini de epoca si masini moderne expuse de Tiriac Auto.

Grupul de firme multinational Selgros Cash & Carry a deschis primul magazin din România în Brasov, în mai 2001. In Bacau a ajuns in 2006, iar valoarea investitiei de aici a fost de circa 15 milioane de euro si au fost creaet aici circa 350 de noi locuri de munca.

Selgros Cash & Carry este o societate a grupului TransGourmet, controlat integral de compania Coop Elvetia. Selgros are 85 de magazine – 43 în Germania, 15 în Polonia, 8 în Rusia si 19 în România. TransGourmet actioneaza în domeniul B2B-Foodservice în Germania, Elvetia, Franta, Polonia, România si Rusia. Compania germano-elvetiana are peste 22.300 de angajati. TransGourmet este, din punct de vedere al cifrei de afaceri, a doua societate cash & carry si de foodservice din Europa.

„Echipa din magazinul bacauan s-a fundamentat. Eu fara ei nu stiu cât as putea sa fac. Oamenii sunt creativi, au initiativa, se baga în proiecte. Probabil ca si asa am mentinut pasiunea în toti acesti ani. Fiecare are posibilitatea sa faca si altceva. Sunt peste 50 de angajati care împlinesc zece ani de Selgros Bacau anul acesta.”
Irina Stanciuc, director de district Selgros Cash&Carry


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ