Companiua Xerox îsi extinde activitatea de servicii oferite clientilor europeni prin deschiderea in Bacau a unui nou centru de customer, unde va angaja 140 de specialisti. Recrutarea acestora este in plina desfasurare.

Noul centru se afla în cladirea DiLivio Business Center, pe strada Ion Luca Caragiale, de unde vor fi oferite servicii de customer care clientilor din Italia. Numarul angajatilor va creste, insa, odata cu diversificarea serviciilor oferite.

“Centrul din Bacau, nu numai ca extinde prezenta Xerox în România, dar se alatura unei retele globale, care proceseaza informatii pentru clientii din întreaga lume – spune Roberto Montandon, vicepresedinte Strategy and Business Development, Customer Care Services (servicii de ingrijire pentru clienti) al companiei Xerox. Clientii nostri apreciaza competentele angajatilor din România, precum cele lingvistice si tehnice, dar si dorinta acestora de a-si construi o cariera într-o companie care ofera servicii la nivel global.”

PUBLICITATE

Candidatii care concureaza pentru posturile libere trebuie sa cunoasca limba italiana, sa aiba competente de utilizare a calculatorului si experienta anterioara în domeniul serviciilor pentru clienti. Angajatii din Bacau vor face parte dintr-o echipa formata din 55.000 de agenti la nivel global, care raspund zilnic, din cele 160 de centre, la 2,5 milioane de solicitari, în aproximativ 30 de limbi.

Xerox detine în România doua centre de acest fel în Bucuresti, trei în Iasi si unul în Oradea, cu un numar total de peste 2.000 de angajati. Compania este prezenta în România de peste 45 de ani si ofera o gama variata de imprimante, copiatoare, multifunctionale, dar si servicii conexe si de business.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Asta trebuie pentru Bacau, locuri de munca. Felicitari celor de la DI LIVIO ca au contribuit la aducerea XEROX in Bacau. Cel mai bun parchet laminat il ei doar de la DI LIVIO din magazinul de la etajul unu din aceasta cladire si au cei mai buni specialisti in montarea parchetului si usilor.
    Super!!!

LĂSAȚI UN MESAJ