– La centrul medical băcăuan au fost dezbătute tehnici și produse noi de corectare a ridurilor și îmbunătățire a calității pielii – Au participat medici dermatologi și chirurgi esteticieni – ”DERMACENTER” oferă servicii dermatologice complete, la cele mai înalte standarde

Considerat ca o unitate medicală de referință în domeniu, Centrul de Medicină Estetică și Dermatologie ”DERMACENTER” Bacău continuă să țină sus ștacheta și în ceea ce privește introducerea unor tehnici și produse noi de tratare a pielii. O demonstrează, o dată în plus, workshop-ul (grup de lucru) care s-a desfășurat la acest centru, vineri, 23 martie, după amiază, și la care au participat medici dermatologi și chirurgi plasticieni din București și Bacău.

În cadrul evenimentului au fost prezentate tehnici și produse noi de injectare, pentru corectarea ridurilor și îmbunătățirea calității pielii. În centrul dezbaterii s-a aflat un nou produs al firmei ”Alergan”, produs destinat creșterii tonusului, hidratării, elasticității și luminozității pielii. Plecând de la întrebarea “ce alegem pentru pacienții noștri care vor să corecteze semnele trecerii anilor ?” s-a discutat despre întreg portofoliul de produse al firmei amintite.

Astfel, au fost abordate și alte produse pentru corectarea ridurilor, feței, gâtului, decolteului și a dosului mâinilor, precum și tehnici de injectare.

Tratament personalizat=creșterea încrederii în sine

Tratamentele antirid sau pentru alte defecte cutanate (cicatrici postacnee) se adresează atât femeilor cât și bărbaților, cu vârsta de peste 18 ani. ”Am discutat despre produse și proceduri care să aducă un plus valoric metodelor de întinerire. Intenționăm să promovăm tratamente anti-aging (împotriva îmbătrânirii, de întinerire-n.n.) personalizate, folosind proceduri și produse alese cu grijă , ținând cont de dorința pacienților și având în prim plan sănătatea pielii și un aspect sănătos și frumos.

Tratamentele personalizate înseamnă în același timp o educație pentru frumos, fără să uităm de sănătate și de aspectul natural al fiecăruia. Pentru a ne crește încrederea în noi trebuie să avem informații din care fiecare să știe cum să aleagă ce i se potrivește. Trăim într-o societate în care importanța imaginii noastre este în creștere”, a declarat dr.Cristina Stănescu, medic primar dermato-venerolog, fondatorul centrului și coordonatorul echipei medicale a acestuia.

În cadrul workshop-ului au fost abordate și tehnici noi de injectare cu acid hialuronic pentru remedierea ridurilor și o calitate superioară a pielii, prin tonifiere, hidratare și creșterea elasticității. Despre încrederea în performanțele medicale ale personalului acestui centru și efectele benefice ale tehnicilor și produselor utilizate aici a ținut să ne declare R.A., una dintre paciente: ”Am depășit pragul de 30 de ani și socotesc că a venit vremea să mă gândesc la mine, să mă reîndrăgostesc de mine.

Consider că aceste lucruri se pot întâmpla doar atunci când mă uit în oglindă și îmi place ceea ce văd, motiv pentru care tenul meu lipsit de elasticitate și hidratare, cu riduri apărute parcă peste noapte, are nevoie de o îmbunătățire majoră, de un look fresh. Vreau să mă simt bine, să arăt bine și, de ce nu, să devin o mămică frumoasă. Sunt convinsă că medicii de la ”DERMACENTER” îmi pot îndeplini acest vis”.

Aparatură modernă, profesioniști de înaltă clasă

Și, într-adevăr, persoanele care vor să aibă o piele frumoasă, sănătoasă, să arate mai bine, mai tinere, pot avea încredere deplină în echipa medicală a Centrului ”DERMACENTER”. Pentru că aici găsesc profesioniști de înaltă clasă, dar și o experiență în domeniu de zeci de ani. Unitatea a fost înființată de către dr.Cristina Stănescu în anul 1992, fiind primul cabinet privat de dermatologie din județ.

Cu timpul s-a dezvoltat spectaculos, devenind o alternativă nouă și modernă pentru serviciile medicale. În toți cei 26 ani, ”DERMACENTER” a avut ca obiectiv creșterea calității serviciilor medicale oferite care nu s-ar fi putut realiza fără investiții continue în aparatură modernă și în perfecționare profesională.

Pentru a se perfecționa profesional, personalul a participat la congrese, consfătuiri, workshop-uri, training-uri în țară și străinătate.Cabinetul a fost echipat cu aparatură medicală de ultimă generație, în domeniu. Toate acestea îi permit acum colectivului de medici să efectueze servicii dermatologice complete, la cele mai înalte standarde, atât în cazul bolilor de piele cât și pentru ameliorarea aspectelor îmbătrânirii și a defectelor cutanate.

Din anul 2007, la ”DERMACENTER” se face dermatoscopie digitală (videodermatoscopie), cea mai modernă metodă de diagnosticare și monitorizare a alunițelor, care pot degenera în cancer. Folosind aparatură ultramodernă, serviciile clinicii s-au îmbogățit, atingând cele mai înalte standarde de calitate.

Alte articole