Sâmbătă, 18 iulie a.c., ora 04.30, poliţiştii din Agăş, în timp ce executau serviciu pe raza comunei, au depistat în flagrant un tânăr de 23 de ani, din Agăş, jud. Bacău, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul Comăneşti, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propuneri procedurale.

Comuna Livezi – alcoolemie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat

Tot sâmbătă, ora 23.15, o patrulă de poliţie, în timp ce efectuau serviciul de patrulare în localitatea Poiana, com Livezi, a depistat un tânăr de 23 ani, din comuna Bîrsăneşti, jud Bacău, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,11 mg/l alcool pur în aer expirat şi a fost condus la Spitalul mun.Oneşti, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, conform metodologiei, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fiind luată şi măsura ridicării permisului de conducere în vederea suspendării.

Şofer băut depistat pe str. Letea din Bacău

Duminică, 19 iulie a.c., în jurul orei 01:00, o patrulă auto de siguranţă publică a depistat în trafic pe str. Letea din municipiul Bacău, un bărbat de 41 ani, din mun.Bacău, în timp ce conducea un autoturism, având o îmbibaţie alcoolică de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la secţia UPU a Spitalului Judeţean Bacău, unde i-au fost recoltate două probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, fiind luată şi măsura ridicării permisului de conducere în vederea suspendării.

PUBLICITATE

Comuna Traian – a fost depistat la volan sub influenţa alcoolului şi apoi a refuzat recoltarea de probe biologice

La data de 18.07.2015, in jurul orei 23:15, pe raza localitatii Traian, judetul Bacau, a fost depistat in trafic un bărbat de 48 de ani, din comuna Mărgineni, jud. Bacău, în timp ce conducea un ansamblu format din autoturism si remorcă, având o îmbibaţie alcoolică de 1,10 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Viteză + alcool = accident

La data de 19.07.2015, in jurul orelor 15:45, pe str. Constantin Ene s-a produs un accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a unei persoane, in urmatoarele imprejurari: în timp ce un bărbat de 46 de ani, din mun. Bacău, conducea un autoturism pe strada C-tin Ene, având direcţia de deplasare către Secţia 1 Politie Bacău, când a ajuns la intersectia cu strada Spiru Haret, pe fondul vitezei si a consumului de bauturi alcoolice, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a intrat in coliziune cu stalpul portii de acces în incinta unei societăţi comerciale, oprindu-se in curtea acesteia.
In urma accidentului, a rezultat avarierea autoturismului, distrugerea portii de acces si vatamarea corporala a conducătorului auto, acesta fiind transportat la SJU Bacau, neramanand internat.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiindu-i recoltate si doua mostre de sange la un interval de o ora intre ele, in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza s-a intocmit dosar penal, cercetarile fiind efectuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa si sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurule publice a unui vehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange, urmand ca la definitivarea acestora sa fie inaintat cu propuneri corespunzatoare Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau.

Şofer băut depistat în comuna Mănăstirea Caşin

În aceeaşi zi de 19 iulie a.c., la ora 15.20, un echipaj de politie rutiera, în timp ce efectua serviciul de patrulare si control al traficului rutier pe drumul judeţean 115, în localitatea Lupeşti, com. Mănăstirea Caşin, jud. Bacău, a identificat un bărbat de 58 ani, din com. Mănăstirea Caşin, care conducea o autoutilitară în timp ce avea o concentratie de 0,42 mg /l alcool pur in aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la Spitalul mun. Onesti, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a intocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, care urmeaza a fi inaintat la Parchetul de pe langa Judecatoria Onesti cu propuneri legale.

Moineşti – alcoolemie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat

La data de 19.07.2015, ora 18:30, un echipaj de poliţie rutieră a depistat pe str. George Coşbuc, din mun. Moineşti, jud. Bacău, un bărbat de 39 ani din com. Măgireşti, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul testului respiraţie fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Oraşului Comănesti, unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a intocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ