Chiar daca vremea nu a fost stralucita, sfârsitul de saptamâna a fost unul destul de “fierbinte”, factorul favorizant fiind… dragostea. Daca Valentine’s Day a fost duminica, 14 februarie, unii au furat startul si au dat tonul sarbatorii iubirii de vineri. Serile tematice au fost prezente in primul rând in cluburi, care nu au vrut sa rateze aceasta oportunitate si sa ofere in primul rând tinerilor nopti de neuitat. Si le-a iesit.

Vineri si sâmbata noaptea tinerii indragostiti au putut sarbatori pâna spre zori. In scena au intrat si restaurantele, care au oferit tuturor bacauanilor, indiferent de vârsta, dar care au vrut sa omagieze iubirea, seri de neuitat cu bucate alese si programe de muzica live. In top au intrat si florariile care au prins un bun prilej de a fi serios pe plus.

“Noroc cu sarbatori de astea, fie ele chiar si de imprumut, sa mai facem si noi vânzare. De la Sf. Ion nu am mai prea vândut bine. Acum asteptam Dragobetele, apoi 1 si 8 martie, apoi Dumnezeu cu mila…” a spus o florareasa in timp ce pregatea un buchet de trei trandafiri pentru un june ce se vedea clar ca nu are mai mult de 16, 17 ani.

PUBLICITATE

“Trandafirii sunt pentru prietena mea. Azi este Ziua Indragostitilor si consider ca e firesc sa-i cumpar flori”, a marturist putin emotionat Andrei pe chipul caruia se observa clar ca e sagetat de Cupidon. Locul cel mai asaltat in acest weekend, a fost si de aceasta data mall-ul. Toate cafenelele, restaurantele si locurile de agrement au fost la capacitate maxima. Cel mai bine dispuse erau domnisoarele.

Majoritatea dintre ele aranjate “la maxim”, imbracate probabil dupa ultimele trenduri, pieptanate, machiate si… remarcabil de bine rujate, etalau zâmbete de revista. Probabil erau multumite de ce au primit de Valentine’s Day. Trebuie spus ca nici tinerii care le insoteau nu erau mai prejos. Totusi, mai erau pe ici, pe colo si perechi mai simple care stateau fara mai nimic in fata, dar care se sorbeau din priviri.

Cine zice ca dragostea nu tine de foame si de sete? Probabil ca cei care n-au iubit niciodata, daca va puteti imagina asa ceva. Ca de fiecare data insa, a aparut si acea dilema despre sarbatoarea dragostei: ca sa fie Valentine’s sau Dragobete. Interesanta a fost insa remarca unei domnisoare: “Credeti ca dragostea are asemenea bariere? Iubirea e universala. Când iubesti, o faci cu sufletul si nu conteaza ce zi e. Astazi este doar o zi in care trebuie sa ne amintim ca nu trebuie sa ne ascundem acest minunat sentiment.

Atunci când iubesti cu adevarat, ziua indragostitilor e in fiecare zi”, a spus Raluca, o tânara de doar 18 ani, dar care se pare ca a inteles care e esenta acestui sentiment. Asa ca, daca dragostea a plutit in aer in acest weekend, probabil o va face si astazi, si mâine, si in fiecare zi, doar ca noi, preocupati de alte probleme, nu mai vedem acest lucru. Si nu uitati: “Daca dragoste nu e, nimic nu e!”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ