Programata pentru vineri si sâmbata, cea de-a X-a editie a Cupei Municipiului Bacau va opune la semicerc patru echipe de divizia A, echipe ce vor fi colege de serie si in noua editie de campionat.

In prima zi de turneu, de la ora 13.00, se vor infrunta CSU Suceava si HC Dobrogea Sud Constanta, iar de la ora 15.00, echipa gazda, CS Stiinta Bacau va evolua impotriva celor de la Poli Unistil Iasi.

A doua zi, de la ora 10.00 se vor infrunta invinsele din ziua precedenta, pentru ca de la ora 12.00, invingatoarele din primele jocuri sa se bata pentru trofeu. Cupa Municipiului Bacau la handbal masculin de anul acesta are si o sectiune adresata juniorilor, care vor evolua pe mai multe categorii.

PUBLICITATE

Jocurile juniorilor se vor desfasura in Sala Orizont pe parcursul intregului weekend, la acest turneu fiind inscrise 12 echipe din Bacau, Galati, Iasi, Odorhei, Roman si Chisinau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ