Astazi, timp de sase ore, câtiva voluntari antidrog, din Bacau, vor derula o activitate de prevenire cu tinerii inchisi in Penitenciarul Bacau.

„Servicul Reintegrare Sociala din cadrul Penitenciarului Bacau, în colaborare cu Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bacau, va organiza o serie de activitaţi comune voluntari – tineri privaţi de libertate cu scopul de le consolida acestora abilitatea de a se bucura de lucrurile marunte din viaţa lor, fara a apela la surogate, precum consumul de tutun, alcool, droguri sau fapte antisociale”, spune insp. pr. de penitenciare Adrian Novac, purtatorul de cuvânt al Penitenciarului Bacau.

Voluntarii vor purta discutii cu adolescentii ajunsi in spatele gratiilor despre anturaj, familie, adolescenţa, alegerile facute si consecinţele lor.

Aceasta activitate face parte din proiectul „Copilarie… mare bucurie!”, initiat de inspectorul Camelia Rincu, profesor la Colegiul Economic „Ion Ghica” Bacau, si are drept scop prevenirea savârsirii de fapte antisociale de catre minori si tineri.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ