Etapa a patra a Diviziei A1 a adus voleibalistelor Stiintei cea de-a treia victorie din aceasta toamna. Si prima in deplasare.

Studentele s-au impus sâmbata, la Galati, cu 3-0 pe terenul gazdelor de la CSU. Primul set a fost o joaca de copii, in conditiile in care formatia pregatita de Florin Grapa si l-a adjudecat la o diferenta de 17 puncte. Celelalte doua partiale au inregistrat diferente mai mici (17, respectiv 19), insa problema invingatoarei nu s-a pus in niciun moment.

Victoria de la Galati mentine Stiinta in apropierea podiumului si da un tonus bun echipei bacauane in perspectiva confruntarii de miercuri, de pe teren propriu, impotriva liderei clasamentului, CSM Târgoviste.

PUBLICITATE

La Galati, bacauancele au utilizat urmatoarea garnitura: Zburova (2 puncte), Rogojinaru (3), Cazacu (5), Fales (13), Zarkova (7), Perovic (14), Manu- libero. Au mai evoluat: I. Radu (7), Baltatu (1), Moisa (1), Albu- libero.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Ati avut permanent in vedere dictonul: ,, Ai izbutit, continua! N-ai izbutit, continua ! Mult succes pentru meciul de miercuri ! Profesor Onofrei Ion -Podu Turcului

LĂSAȚI UN MESAJ