Nina Manolache si Daria Tanasa impreuna cu Inna Bobeica, organizatoarea Festivalului „Marul de Aur” Chisinau.

La finalul lunii trecute, la Chisinau, timp de trei zile, Palatul de Cultura al Feroviarilor si Teatrul National de Opera si Balet „Maria Biesu” au gazduit o noua editie a Festivalul Concurs International de Muzica Vocala „Marul de Aur”, la care au participat peste 60 de copii din 11 tari, concurs in care participantii s-au „duelat” pe categorii de vârsta.

Bacaul a avut doua concurente la aceasta prestigioasa gala a muzicii vocale, fetele noastre reusind sa se impuna astfel: Nina Elena Manolache premiul I la categoria de vârsta 6-9 ani si Daria Anastasia Tanasa, participanta la categoria de vârsta 15-18, ani a cucerit marele premiu al festivalului cu un punctaj maxim. Juriul a fost format din personalitati muzicale din cele 11 tari participante, România fiind reprezentata de Dida Dragan care a fost si presedinta juriului, iar invitata in festival cu un recital a fost binecunoscuta cântareata Nico.

„Când am plecat de acasa am fost hotarâta sa câstig. Am avut putine emotii dar când am urcat pe scena mi-am revenit. Sunt foarte multumita de acest rezultat”, ne-a spus trimfatoarea de la categoria 6-9 ani a acestui concurs, Nina Manolache.

PUBLICITATE

„Scena pentru mine acum e ca acasa. N-am avut emotii si nu m-a interesat evolutia concurentilor mei. Au fost 20 de participanti din 11 tari la categoria mea, foarte bine pregatiti, dar faptul ca am obtinut punctaj maxim a demonstrat ca am fost cea mai buna din festival, ceea ce m-a facut foarte fericita”, a declarat Daria Tanasa, câstigatoarea marelui premiu de la Festivalul „Marul de Aur” de la Chisinau.

Nina si Daria sunt membre ale Fundatiei Teatrale „Neghinita” Bacau si vor participa in acest weekend la un nou concurs intitulat „Constelatia Necunoscuta” ce va avea loc la Vaslui.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ