Viteza i-a adus sfârsitul unui barbat, in vârsta de 45 de ani, din comuna Sarata. Omul se indrepta catre localitate, pe drumul judetean si intr-o curba la stânga, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a derapat, a pierdut controlul si s-a rasturnat in afara carosabilului. In urma accidentului soferul si-a pierdut viata. Si in acest caz, politistii au intocmit dosar penal si fac investigatii pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs evenimentul rutier.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. din cauza gropilor din drum, nereparate de ani de zile.In acelasi loc s-a rasturnat alta masina acum 2 luni. pentru ca in acea curba sunt zeci de gropi unde daca iti prinzi roata te rastorni instantaneu

LĂSAȚI UN MESAJ