„Cafeneaua cu Joburi” – inițiativa privată marca Agenției de recrutare și consultanță ECIM, în parteneriat cu OLX, care își propune să eficientizeze procesul prin care o companie își găsește angajații potriviți, indiferent de domeniul de activitate, se deschide din nou în Bacău. Evenimentul va avea loc vineri, 14 februarie, la parterul Hotelului Decebal.

În intervalul orar 10,00 -17,00, în standurile cafenelei vor lua loc reprezentanți ai 18 companii din Bacău, firme din domenii diverse: producție, retail, transport intern și internațional, finanțe-bănci, asigurări, BPO (business process outsourcing – activități externalizate de o companie către un terț), industria aeronautică, domeniul medical, industria lemnului, industria grea, confecții, HoReCa, agricultură și zootehnie, construcții, industria petrolieră, IT, industria alimentară, inginerie și proiectare. Angajatorii sunt de la Aerostar, Lidl, Salbac, Almaviva, Lugera & Makler (Orange), Metalbac & Farbe, SCC Services România, Elmet Internațional, Valoris Center, A-E Electronics, Universitatea „George Bacovia”, NJoy Studio, NN Asigurări de viață, E-Cablaje Bistrița Năsăud, Fast Despatch Logistics, Cristal, FARMGrup Cumlabor și Hidroizolații REM.

Acest „altfel de târg cu locuri de muncă”, așa cum îl recomandă chiar organizatorii, la care socializarea cu angajatorii se face chiar la o cafea, este primul dintr-o serie de 15 evenimente deja programate în tot atâtea orașe ale țării, în pregătire fiind alte 10 târguri pentru anul 2020.

Partenerul pe probleme privind locurile de muncă este OLX, parteneri Telesystem, Adaptive Management, Paradigma Suite și Mefi CRM, iar parteneri locali Travel Plaza, Pensiunea Vialux, Coffee Point, Rovision, Cofetăriile Story, Computers Group. Cotidianul „Deșteptarea” este partener media al evenimentului.

„Firmele aleg să vină la Cafeneaua cu Joburi pentru că pot să vadă situația reală din piața muncii și să discute cu oamenii, înțelegându-le nevoile. Investiția și promovarea Brandului de Angajator este o parte importantă a unui eveniment de recrutare și de aceea companiile participante în 2019 au apreciat instrumentele oferite în campaniile de promovare ale evenimentelor noastre. Crearea unui context diferit, fără presiune, care să invite la cunoaștere, este ceea ce apreciază toți participanții.”
Marius Petrea, Event Manager la „Cafeneaua cu Joburi”


PUBLICITATE